Horeca Personeel Nodig?

Uitzenden van ervaren horeca- en keukenpersoneel

Iedere onderneming en ieder evenement is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Onze dienstverlening bestaat uit het uitzenden van ervaren horecamedewerkers. Voor iedere afdeling hebben wij geschikte kandidaten in het bestand om uw (tijdelijke) personeelsproblemen op te lossen. Bij XL Horeca Uitzendbureau kunt u terecht voor:

– keukenpersoneel
– bedieningsmedewerkers
– barkeepers
– cateringmedewekers
– gastvrouwen / gastheren
– garderobepersoneel
– op-en afbouwers / sjouwers
– schoonmakers

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het maakt voor ons niet uit of u op zoek bent naar een horecapersoneel of keukenpersoneel voor één dagdeel of voor een heel jaar. XL Horeca Uitzendbureau beschikt over een pool met ervaren horecapersoneel en is daardoor altijd de ideale partner voor het inhuren van (tijdelijk) horecapersoneel.

Snel en efficiënt

Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij ons horecapersoneel centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen.

Uit onze pool met ervaren horecapersoneel selecteren wij de meest geschikte kandidaten voor uw organisatie en stellen deze vervolgens op basis van no cure, no pay aan u voor. Indien de kandidaat geschikt wordt geacht, zorgen wij ervoor dat de medewerker zo snel mogelijk kan meedraaien in uw organisatie.